Selang karet silikon, selang karet AC

Katrangan singkat:

Tahan suhu dhuwur nganti derajat 200C.
Ukuran beda kasedhiya 13mm nganti 120mm ID.
Duwe kopling lurus, selang punuk, reduker, potongan T, selang Vaksin lan siku derajat kaya 30 derajat, 45 derajat, 60 derajat, 90 derajat, 130 derajat lan 180 derajat.
Bisa masang logo pelanggan minangka panjaluk.

 

 


Detail Produk

Tag Produk

Materi silikon kelas dhuwur
Penguatan Poliester / Aramid
Lapisan sing dikuatake 2/3/4/5/6 ply utawa kaya sing disesuaikan
Suhu Makarya - 60 ° C nganti + 260 ° C
Diameter Batin 6mm-152mm minangka sarat pelanggan
Dawane kasedhiya dawa bespoke
Wangun Selang lurus
Selang siku derajat 45/90/135/180
selang bongkokan
selang peredam
kit selang silikon
L / Y / S / Z utawa bentuk sing disesuaikan
Pilihan Warna Standar Biru / Abang / Ireng
Pilihan Warna liyane Ijo / Kuning / Oranye / Ungu / Jambon lsp

Fitur

Properti Produk:

 - Keluwesan banget sajrone proses perakitan

 - Resistensi Ozone lan UV sing apik banget

 - Resistensi suhu sing sithik banget lan sithik

 - resistensi luh sing dhuwur

 - tahan korosi

 - Elongasi sing apik nalika istirahat

 - Kekuwatan tarik dhuwur

 - Reaktivitas kimia sing sithik

 - Ora kena cairan anti-pembekuan utawa anti karat

 - Umur dawa

 - Isolasi listrik kanthi alami

 - Ora ana rasa, ora beracun, ramah lingkungan

details of rubber hose

Jeneng Produk: Selang Silikon
Bahan: Karet Silikon Kelas Tinggi 100%
Teknologi: gawenan tangan
Diameter Batin: 28-102mm utawa saben Kebutuhan Pelanggan
Kekandelan Tembok: 3-5.5mm utawa saben Kebutuhan Pelanggan
Bentuk: 45 ° 90 °, 135 ° ump, Reducer Lurus, U Bentuk, Lurus
Werna: Ireng Abang Ijo Biru Biru Werna, miturut Kebutuhan Pelanggan
Lapisan Rata-rata Penguatan: 1-5 Lapisan
Tekanan kerja: 0.3-2Mpa
Kaluwihan: Resistensi Suhu Tekanan Anti-tuwa
Tahan nyandhang: Lumahing / Rampung Gamelan utawa Kain
Dikiatake Polyester: standar 4-5 ply utawa miturut Kebutuhan Pelanggan
Rincian Paket: miturut Kebutuhan Paket Pelanggan

Selang karet silikon

Selang karet SILICONE AUTOMOTIF LANGSUNG

45 90 135 180 derajat ZYS siku mobil lurus truk karet otomatis radiator selang silikon

Kita bisa ngasilake miturut GAMBAR & Panjaluk Sampeyan.

LOGO khusus kasedhiya.
Selang karet silikon
Bahan: karet silikon 100%
Werna: Biru, Abang, Ireng, oranye, dadi panjaluk sampeyan
Dhiameter batin: minangka panjaluk sampeyan
Kekandelan: 3mm ~ 5.5mm, minangka panjaluk sampeyan
Teknologi: gawenan tangan
Bentuk: lurus, 45 °, 90 °, 180 °, bentuk U, bentuk khusus, lsp
Lapisan Penguat: 1 ~ 5 lapis
Range suhu: -40 ~ 230 ℃
Aplikasi: Turbo boost / racing / tuning / intercooler / air intake / wastegate / cool system
Tekanan kerja: 0.3-2MPA
Kaluwihan: Tahan tahan Suhu Tekanan Anti-tuwa tahan tahan
Rincian Paket: Kantong plastik lan karton, minangka panjaluk sampeyan.
Sampel: Kasedhiya
Ukuran Ukuran apa wae
Panggunaan "Mobil, Mebel, Konstruksi, Mesin, Elektronik lan liya-liyane.
kisaran suhu: EPDM (-40 ~ 120C), SILICONE (-40 ~ 220C) NBR (-40 ~ 120C) VITON (-25 ~ 300C)
warna: ireng, abang, putih
pengepakan: tas karton utawa wowen

Napa Pilih Kita?

1, bahan silikon, Poliester, bahan Aramid bermutu tinggi kanggo njamin selang ing kinerja sing luar biasa

2, Buruh trampil kanthi pengalaman luwih saka 12 taun sing kabeh menehi rincian selang kanthi apik.

3, Prosedur kontrol kualitas sing ketat

4, tembok selang internal & njaba sing resik, Glossy, Shiny, permukaan selang sing apik lan potongan sing apik

5, Rega Pabrik Kompetitif

6, Dhukungan Teknis Dhuwur

7, Layanan luwih larang, luwih mumpuni, luwih efisien

Dhukungan 8, OEM, ODM

9, dhukungan MOQ


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 127dd4e77ec641018a31176edb411f212 84c28dba24ea3ddb9cf4e8f9a0a79d8 a02e0708ebe95f95d23c0c6d9831062 d2e58c4c98d526967aa57616a575035 6 新建文件夹IMG_20201230_131851 17 UHO5)O8FEW`~1I}L9Y`}XNE 7aaa6afeee72460b638d4cc47414d5f未命名1613964666未命名1613964653 未命名1613964564 未命名1613964624