Kebijakan Privasi

1. Kita bakal nggunakake informasi pribadi sing dikoleksi kanggo ngetrapake produk utawa layanan sing sesuai karo ketentuan Kebijakan Privasi iki. 

2. Sawise nglumpukake informasi pribadi sampeyan, kita bakal ngidentifikasi data kanthi cara teknis. Informasi sing wis diidentifikasi ora bakal ngenali subyek informasi pribadi. Mangga dingerteni lan setuju manawa ing kasus iki kita duwe hak nggunakake informasi sing wis dingerteni; lan tanpa mbukak informasi pribadi sampeyan, kita duwe hak kanggo nganalisis basis data pangguna lan nggunakake komersial. 

3. Kita bakal ngetung panggunaan produk utawa layanan lan bisa nuduhake statistik kasebut karo publik utawa pihak katelu kanggo nduduhake tren panggunaan produk utawa layanan kanthi sakabehe. Nanging, statistik kasebut ora kalebu informasi sing bisa dingerteni dhewe. 

4. Nalika nampilake informasi pribadi sampeyan, kita bakal nggunakake informasi kalebu substitusi konten lan anonimitas kanggo ngilangi informasi sampeyan kanggo nglindhungi informasi sampeyan. 

5. Yen pengin nggunakake informasi pribadi kanggo tujuan liyane sing ora dicakup karo kabijakan iki, utawa kanggo informasi sing dikoleksi saka tujuan tartamtu kanggo tujuan liyane, kita bakal njaluk persetujuan sadurunge kanthi inisiatif kanggo mriksa.