Selang karet radiator, selang karet AC, selang penghubung saringan udara

Katrangan singkat:

Barang Selang lurus
Selang Karet
Selang turbocharger T, U bentuk
Suhu kerja  -60 ~ 260 derajat
Tekanan Makarya 0. 3 nganti 0. 9Mpa
Tekanan Bursting 2Mpa
Kandel  2mm nganti 5mm, 3 ~ 4-lapis
Toleransi ukuran  +/- 0. 5mm
 Werna standar  Biru
Werna liyane Ireng / abang / ijo / ungu / kuning / oranye
Lamaran

Selang karet radiator, selang karet AC, selang penyambung udara lan sapanunggalane

 

 


Detail Produk

Tag Produk

Selang karet radiator, selang karet AC, selang penghubung saringan udara

Layanan khusus: Dhukungan kanggo adat
Garansi: 2 Taun
Wektu Pangiriman: Kanthi 25 dina
Pelabuhan: Pelabuhan Tianjin utawa port liyane sing ditunjuk
Cara pengiriman: Liwat segara, udhara
Pengepakan: Kantong utawa Karton

Intercooler Radiator Silikon Auto warna-warni Selang Karet
1) Bahan sing kasedhiya: bahan kanggo silikon NBR, Fsil, VITON (FKM) & Dow elastomer, Neoprene, HNBR, karet alami, SBR, IR, IIR (karet butil), ACM dll. ACF lan KTW sing disetujoni kanggo EPDM materi.
2) Kabeh proses manufaktur dikonfirmasi karo ISO / TS16949, SGS, ROHS, REACH
3) Desain lan spesifikasi Pelanggan ditampa.
4) Werna lan bentuk bisa diganti miturut panyuwunan. Kasedhiya kanthi macem-macem ukuran lan warna.
5) Kasedhiya macem-macem jinis gasket silikon, segel silikon, segel cetakan khusus.
6) Tim R&D profesional bisa nyedhiyakake produk sing luwih dhuwur kanthi rega sing kompetitif lan kabeh
dokumen kayata PPAP, RENCANA KONTROL, PFMEA lsp.
7) Nduwe mesin lan teknik CNC canggih kanggo nyuda cetakan mesin cuci ikatan kanthi awake dhewe.
8) resistensi suhu dhuwur lan kurang, tahan minyak, anti-ozon lan penuaan, bisa dipakai, fleksibilitas lsp

Intercooler Radiator Silikon Auto warna-warni Selang Karet
Tahan suhu dhuwur
Temp operasional: -60 ° C ~ 200 ° C
Suhu operasi terus-terusan
Werna standar: abang, biru, putih
Bahan silikon kelas dhuwur
Penguat Polyester / Aramid
Lapisan sing dikuatake 2/3/4/5/6 ply utawa kaya sing disesuaikan
Suhu kerja - 60 ° C nganti + 260 ° C
Inner Diameter 6mm-152mm minangka syarat pelanggan
Dawane dawa bespoke kasedhiya
Wangun selang Lurus
Selang siku derajat 45/90/135/180
selang bongkokan
selang peredam
kit selang silikon
L / Y / S / Z utawa bentuk sing disesuaikan
Pilihan Warna Standar Biru / Abang / Ireng
Pilihan Warna liyane Ijo / Kuning / Jingga / Ungu / Jambon lsp
truk mobil bagean otomatis disesuaikan 45 90 135 180 derajat siku karet silikon pipa radiator selang silikon
Spesifikasi Produk:

Properti Produk:
- Keluwesan banget sajrone proses perakitan
- Resistensi Ozone lan UV sing apik banget
- Resistensi suhu sing sithik banget lan sithik
- resistensi luh sing dhuwur
- tahan korosi
- Elongasi sing apik nalika istirahat
- Kekuwatan tarik dhuwur
- Reaktivitas kimia sing sithik
- Ora kena cairan anti-pembekuan utawa anti karat
- Umur dawa
- Isolasi listrik kanthi alami
- Ora ana rasa, ora beracun, ramah lingkungan

Muga-muga ngelingake selang silikon standar ora digunakake ing lingkungan minyak utawa bahan bakar, bakal bisa bertahan saka tumpahan lan kebocoran minyak, nanging ora tahan terus-terusan petroleum, hubungi kami kanggo selang silikon khusus sing bisa nolak minyak / bahan bakar.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 127dd4e77ec641018a31176edb411f212 84c28dba24ea3ddb9cf4e8f9a0a79d8 a02e0708ebe95f95d23c0c6d9831062 d2e58c4c98d526967aa57616a575035 6 新建文件夹IMG_20201230_131851 17 UHO5)O8FEW`~1I}L9Y`}XNE 7aaa6afeee72460b638d4cc47414d5f未命名1613964666未命名1613964653 未命名1613964564 未命名1613964624