saringan bahan bakar bagean otomatis 030 115 561AB

Katrangan singkat:

100% Filter Minyak Anyar Anyar & Kualitas Tinggi

Nomer Part Produsen: OC515,030 115 561 AB, 030 115 561 AN

Model Mobil Fit: VW Golf R32 GTI Kelinci 10-13 1.4L CGGA OC515,030 115 561 AB, 030 115 561 AN

Yen sampeyan butuh suku cadang mobil liyane, hubungi kami. Pelanggan grosir duwe konsesi rega sing luwih apik.

 


Detail Produk

Tag Produk

Nomer Model 030 115 561AB Lamaran 1
Ukurane ukuran standar Sertifikasi ISO 9001: 2015 / TS 16949
Materi PP Ireng & putih

ora dirajut

Garansi 1 taun

 

Jeneng Barang Filter udara Resistensi Intake 1,2 Kpa
Efisiensi filtrasi 98% MOQ 520 Piece
Urip makarya 10000 km Regane USD 1-5
Panganggone Mbusak rereged bledug Pelabuhan Tianjin / Guangzhou
Fuel filter030 115 561AB (4)
Fuel filter030 115 561AB (5)

Fitur

Informasi tambahan

1. Kirim menyang Eropa, Rusia, Timur Tengah, Brasil, Afrika, Mesir, India, Asia Tenggara, Malaysia, Indonesia, Filipina, lsp.

2.Bahan: PP ireng kualitas apik lan non-anyaman putih.

3. Filter udara profesional / filter kabin / filter oli lan pemasok filter bahan bakar dibangun wiwit taun 1999.

4.Kami nampi pesanan khusus sampeyan, kita bisa ngirim barang ing wektu.

details of fuel filter

Filter Minyak Volkswagen Asli ngemot medium penyaringan sing luwih akeh tinimbang filter aftermarket (kadhang kaping pindho luwih akeh), njamin aliran minyak sing pas liwat elemen filter, nalika njebak partikel sing ngrusak. Filtrasi sing tepat penting banget kanggo nyegah nyandhang mesin lan ngrusak mesin sampeyan, supaya tetep kondhang ing pirang-pirang taun suwene. Filter Gaya bisa uga nampilake katup mburi bypass lan anti-saluran supaya pasokan minyak cukup kanggo komponen internal mesin nalika wiwitan kadhemen lan akselerasi abot.

OEM Asli - Pas kanthi sampurna

Nyedhiyakake efektivitas mesin sing berkualitas

Nyaring minyak saringan medium kanthi apik, njupuk partikel sing bakal ngrusak sadurunge tekan mesin nalika njaga tingkat aliran sing dhuwur

Mesthi luwih akeh medium nyaring tinimbang pesaing sawise pasar, kaping pindho luwih akeh!

Sampeyan kudu ngerti babagan ngganti saringan bahan bakar

Kanggo nindakake kerjane kanthi bener, filter bahan bakar sampeyan kudu ganti kanthi rutin kanggo nggayuh tugas njupuk partikel lan banyu sing ora dikarepake sirkulasi bahan bakar. Asile, sistem injeksi lan nozel bakal ngalami rasukan sing ora cocog, lan kinerja kendaraan utawa mesin sampeyan bakal nandhang sangsara.

Yen sampeyan ora yakin karo gejala masalah penyaring bahan bakar potensial, iki sawetara pratandha yen njaluk gantine filter bahan bakar:

Gagal lengkap kanggo miwiti
Percepatan sing kurang utawa nyuda kekuwatan
Sputter utawa mandheg kanthi kacepetan sithik
Efisiensi bahan bakar luwih parah
Lampu peringatan sistem urip, nuduhake yen ana masalah

Napa Pilih Kita?

Layanan kita

1. Pangiriman pas wektune.

2. MOQ sing bisa dirembug
3. Ngatur kemasan.
4. Sistem Q / C sing bisa dipercaya (ISO 9001: 2015 & TS 16949)
5. Ngerti babagan tren pasar.
6. Tutup manungsa waé kanggo layanan purna jual-
7. Dhukungan logistik lokal sing kuat.

8. Kita bakal mangsuli pitakon babagan 24 jam.

9. Sawise dikirim, kita bakal nglacak produk kanggo sampeyan saben minggu, nganti entuk produk. Yen sampeyan wis entuk barang, coba, banjur wenehi saran. Yen sampeyan duwe pitakon babagan masalah kasebut, hubungi kita, kita bakal menehi cara tunggal kanggo sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 127dd4e77ec641018a31176edb411f212 84c28dba24ea3ddb9cf4e8f9a0a79d8 a02e0708ebe95f95d23c0c6d9831062 d2e58c4c98d526967aa57616a575035 6 新建文件夹IMG_20201230_131851 17 UHO5)O8FEW`~1I}L9Y`}XNE 7aaa6afeee72460b638d4cc47414d5f未命名1613964666未命名1613964653 未命名1613964564 未命名1613964624