Babagan Kita

SELAMAT DATENG CHUANGQI

icon

Hebei Chuangqi Vehicle fittings Co., Ltd. didegaké ing taun 2020 lan dadi produsen selang karet profesional.

Pabrik wiyar 5 hektar lan area lokakarya 45.000 meter persegi. Kita duwe proses campuran karet lengkap, proses ekstrusi pakan adhem, proses vulkanisasi gelombang mikro lan proses jalinan kecepatan tinggi lan jalur produksi liyane.

Liwat luwih saka sepuluh taun upaya terus-terusan, perusahaan wis nambah investasi teknis lan ngenalake tenaga teknis. Perusahaan iki nduweni 12 personel teknik lan teknis, 2 insinyur senior, 4 insinyur, lan 6 teknisi senior. Perusahaan kasebut duwe peralatan: siji mesin pembentuk blister gedhe, rong peralatan pouring poliuretan lan foaming, siji press hidrolik 200 ton, siji press 50 ton, siji peralatan pembentuk vakum, lan telung mesin pemangkasan gunting posisi. Luwih saka 20 set peralatan pangolahan. Saka wiwitan produksi siji cetakan busa poliuretan sing kaku nganti proses manufaktur cetakan vakum lan cetakan kompresi saiki, kita wis nglumpukake pengalaman sing akeh. Ing taun 2009, perusahaan ngrampungake total nilai output industri 10,01 yuta yuan lan ngrampungake pajak gudang 250.000 yuan.

Perusahaan kasebut duwe satus Akeh dealer lan outlet layanan purna jual lan kantor nggawe sistem layanan purna jual sing sampurna kanggo ngatasi rasa kuwatir para pelanggan.

Diadegake ing

Hebei Chuangqi Vehicle fittings Co., Ltd. didegaké ing taun 2020.

Area Lokakarya

Pabrik wiyar 5 hektar lan area lokakarya 45.000 meter persegi.

Kapasitas Produksi

Chuangqi duwe kapasitas produksi tahunan 50 juta meter.

Personel Teknis

Perusahaan iki duwe 12 personel teknik lan teknik.

OEM

Kabeh mau dicocogake karo luwih saka 30 OEM domestik kayata Jinlong, Yutong, Ankai, lan Zhongtong.

Nilai Output Total

Ing taun 2009, perusahaan ngrampungake total nilai output industri 10,01 yuta yuan.

about-us-1

Produk Kita

Kita umume ngasilake selang industri, kayata selang udara, selang banyu, selang minyak, selang las, selang hidrolik lan komponen. Chuangqi minangka perusahaan sing akeh berkembang kanthi spesialisasi produksi selang karet murni lan selang karet kepang, kanthi kapasitas produksi tahunan 50 yuta meter.

about-us-2

Pasar Kita

Kabeh mau dicocogake karo luwih saka 30 OEM domestik kayata Jinlong, Yutong, Ankai, lan Zhongtong, lan karo cabang internasional VOLVO lan India, Selandia Baru, Thailand, Taiwan, Poland, Israel, Inggris, Mesir, Spanyol, Turki, Brasil, Singapura, Jerman lan luwih saka 20 negara lan wilayah wis entuk fasilitas pendukung.

about-us-3

Tujuan Kita

Ngelingi prinsip "dandan terus, keunggulan, kualitas apik, lan kepuasan pelanggan", kita ngetren teknologi internasional lan informasi produk paling anyar, terus-terusan ngrancang lan ngembangake produk anyar, lan menehi pelanggan produk berkualitas tinggi.

Hubungi Kita

Para pelanggan lawas lan anyar sing dikasihi, ing abad kaping 21 sing ganti, perusahaan bakal muncul ing ngarep sampeyan kanthi tampilan sing anyar, ayo bareng-bareng nggawe sesuk sing cerah lan cemerlang. muga-muga produk bisa nyukupi kebutuhan pelanggan kanthi maksimal lan bisa entuk pangsa pasar.