BabaganKita

    Hebei Chuangqi Vehicle fittings Co., Ltd. didegaké ing taun 2020 lan dadi produsen elemen penyaring selang karet profesional. Produk kasebut kalebu selang karet kanggo banyu, udara lan minyak lsp, lan saringan Udara, saringan AC, lsp.

    Pabrik kita jembar 5 hektar lan area lokakarya 45.000 meter persegi. Kita duwe proses campuran karet lengkap, proses ekstrusi pakan adhem, proses vulkanisasi gelombang mikro lan proses jalinan kecepatan tinggi lan jalur produksi liyane.

...

Bintang Produk

Kita umume ngasilake selang industri, kayata selang udara, selang banyu, selang minyak, selang las, selang hidrolik lan komponen.

Paling Anyar Warta

Ngelingi prinsip "dandan terus, keunggulan, kualitas apik, lan kepuasan pelanggan", kita ngetren teknologi internasional paling anyar ......

  • Understanding Your Truck’s Air Filter

    Ngerti Filter Udara Truk Sampeyan

    17/08/21
    Apa sampeyan ngerti manawa ewu pemilik truk duwe kebiasaan ngganti filter udara kanthi asring? Perlindungan Lingkungan Agenc ...
  • Advantages of Silicone Hose.

    Keuntungan Selang Silikon.

    09/08/21
    Selang silikon minangka jinis selang sing luwih disenengi nalika industri otomotif amarga nawakake macem-macem mupangat kanggo ...
  • Symptoms Of A Bad Or Clogged Fuel Filter

    Gejala Filter Bahan Bakar Ala Utawa Clogged

    02/08/21
    Kabeh wong seneng mobil sing apik sing diwiwiti lan bisa mlaku kanthi lancar. Nanging kepiye yen ing sawijining dina nemokake mobil sampeyan ora bisa mlaku kanthi bener ...