Filter Udhara Efisiensi Grosir Grosir Pabrik

Katrangan singkat:

1. Nglindhungi mesin kanthi nyetop 98% partikel sing ngancam mesin

2. Nyegah udhara sing ora saringan ngetik asupan mesin kanthi segel bermutu

3.Mesin nganggo bahan bermutu tinggi kanggo operasi tanpa cacat sajrone urip filter

4. Dirancang kanggo nambah tenaga jaran lan respon katup

5. Kinerja luar biasa sanajan ing kahanan balap bledug

 


Detail Produk

Tag Produk

barang saringan udara
OE NO. OEM
Sertifikasi ISO9001 2015
Materi Media Kertas Filter Awet / Kain non tenunan kanthi kerapatan tinggi
Ukurane bisa disesuaikan
MOQ 50 potong
Wektu Pangiriman Sajrone 15 dina sawise nampa setoran.
Pasar , Amerika Serikat, Timur Tengah, Rusia, Brasil, Italia, Mesir, Pakistan, Asia Tenggara, lsp.

Fitur

Napa ngganti filter udara sampeyan?

Perlindhungan mesin lan kinerja ndhuwur.

 Soot, bahan partikel, serbuk sari lan liya-liyane bisa mlebu udhara asupan mesin nalika nyopir.

 Partikel rereget kasebut bisa nyebabake nulis biji piston ing ruangan pembakaran lan banjur nyandhang mesin sadurunge sampeyan. Komponen elektronik kaya sensor sing ana ing antarane asupan lan ruangan pembakaran bisa uga rusak utawa malah rusak amarga ora ana filtrasi.

 Filter udara nglindhungi saka bebaya kaya mangkene nggawe filter biasa kudu diganti.

Kinerja mesin sing konsisten Kurang nyandhang.

Filter udara saka Conqi kanthi efisien lan andal layar udara asupan lan priksa manawa ora mung campuran udara lan bahan bakar sing paling apik ing ruang pembakaran nanging uga kinerja dhuwur saka mesin sampeyan.

Thanks kanggo manufaktur bermutu ing level kualitas OEM, saringan udara saka Conqi stabil, utamane kuat lan bisa ngatasi beban mekanik sing kuat tanpa masalah - kanggo kinerja filtrasi lengkap sajrone periode pangopènan.

details of air filter

Materi
■ Kain saringan kain non-anyaman filamen, struktur kompak

■ Bisa nyaring bau asap, serbuk sari, bledug, gas mbebayani lan macem-macem
ambu ora enak

Kandel
■ Nolak produk sing lancip kanthi kualitas sithik.

■ Gunakake bahan mentah sing cukup kanggo nggawe produk sing luwih kenthel

Main aman! Perlindhungan optimal kanggo mesin sampeyan.

Keandalan fungsional liwat kabeh interval pangopènan

Perlindhungan ndhuwur kanggo mesin, meter massa udara lan komponen sensitif liyane

Efisiensi pamisahan rereget maksimal lan resistensi aliran sithik

Segel 100% jangka panjang

 

Napa Pilih Kita?

Iki filter sing sampeyan tuku tenan.

Kajaba iku, kita bisa menehi kemasan produk sing paling populer lan cetakan font produk sing paling sampurna (Jepang, Thailand)

Supaya produk sampeyan nyapu pasar

1, kita bisa ngatur saringan miturut sarat sampeyan.

2, Kita uga nampa pesenan cilik.

3, kita bisa adol produk semi-rampung.

4, kita bisa nyedhiyakake bahan baku.








  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 127dd4e77ec641018a31176edb411f212 84c28dba24ea3ddb9cf4e8f9a0a79d8 a02e0708ebe95f95d23c0c6d9831062 d2e58c4c98d526967aa57616a575035 6 新建文件夹IMG_20201230_131851 17 UHO5)O8FEW`~1I}L9Y`}XNE 7aaa6afeee72460b638d4cc47414d5f未命名1613964666未命名1613964653 未命名1613964564 未命名1613964624