selang karet silikon kopling tekanan tinggi

Katrangan singkat:

Batin: 100% Tutup silikon berkualitas tinggi: silikon
Penguatan: Kain Polyester / Aramid 4ply kanthi kabel helix
Werna: Ireng / Abang / Biru / Ijo / Kuning
Karakteristik:
Bahan silikon 100%
Nyedhiyakake resistensi tekanan tinggi lan dorongan sing unggul
resistensi
Nyedhiyakake resistensi minyak, resistensi panas lan penuaan sing unggul
resistensi kanthi nggunakake karet sintetis khusus
Nyedhiyakake ikatan unggul ing selang internal, panggunaan alus lan
deformasi cilik ing tekanan
Nyedhiyakake resistensi kusut sing unggul lan tahan lemes lan
umur layanan maneh
Tekanan kerja: 0.3-1.2MPA
Suhu:
-40 ℃ (-104 ℉) nganti + 220 ℃ (+428 ℉)

 

 


Detail Produk

Tag Produk

Barang Selang lurus
  Selang karet
Selang turbocharger T, U bentuk
Suhu kerja  -60 ~ 260 derajat
Tekanan Makarya 0. 3 nganti 0. 9Mpa
Tekanan Bursting 2Mpa
Kandel  2mm nganti 5mm, 3 ~ 4-lapis
Toleransi ukuran  +/- 0. 5mm
 Werna standar  Biru
Werna liyane Ireng / abang / ijo / ungu / kuning / oranye
Lamaran Selang karet radiator, selang karet AC, selang penyambung udara lan sapanunggalane

Fitur

Aplikasi:
umume digunakake ing dhukungan hidrolik pertambangan, eksplorasi minyak,
cocok kanggo insinyur konstruksi, transportasi derek, tempa
metalurgi, peralatan pertambangan, kapal, cetakan injeksi
mesin pertanian macem-macem alat mesin.
Kekandelan Lapisan ID Nomer Item
(mm) Dawa Kaki
(mm)
SCH16 16 4 4,5 300
400/500/550/600/650/700/750/800/850/900/950/1000
SCH18 18 4 4.5
SCH20 20 4 4.5
SCH22 22 4 4.5
SCH25 25 4 4.5
SCH28 28 4 4.5
SCH30 30 4 4.5
SCH32 32 4 4.5
SCH35 35 4 4.5
SCH38 38 4 4.5
SCH41 41 4 4.5
SCH43 43 4 4.5
SCH45 45 4 4.5
SCH50 50 4 4.5
SCH54 54 4 4.5
SCH57 57 4 4.5
SCH60 60 4 4.5
SCH63 ​​63 4 4.5
SCH65 65 4 4.5
SCH68 68 4 4.5
SCH70 70 4 4.5
SCH74 74 4 4.5
SCH76 76 4 4.5
SCH80 80 4 4.5

details of silicone hose

Pilihan bahan produk
1. silikon: silikon merek domestik, silikon merek impor, maksimal kanggo memenuhi persyaratan kualitas lan rega pelanggan.
2. kain: kain poliester, kain aramid, kain bolong, miturut syarat kinerja produk, pilih kategori sing cocog.
Kontrol proses produksi sing ketat
3. proses panggunaan ketat kertu standar.
4. telung proses pertama sistem sampling.
5. proses sadurunge kabeh nyekel sistem kasebut.
6. kemasan kabeh sistem rekam.
Bahan berkualitas apik nggawe kinerja selang tetep stabil
Pabrik kita ngenalake teconology lan peralatan canggih kanggo nggawe selang reducer lurus silikon berkualitas paling apik. Kita nyoba saben selang silikon kanggo njamin kualitase.
 paket:
Miturut syarat pelanggan kanggo nyedhiyakake macem-macem kemasan:
Karton netral, kemasan tahan debu, kemasan bertulang, kemasan tahan lembab, karton logo khusus sing dipersonalisasi.
Kepuasan pelanggan kanthi syarat kemasan.

Napa Pilih Kita?

Napa kita?
1). Peralatan produksi majeng
2). Sertifikat ISO 14000 / ISO 9000 / Kualitas
3). Pemeriksaan kualitas ketat, tim R&D Kuat
4). Lingkungan sing ramah lingkungan tanpa polusi
5). 10 taun pengalaman manufaktur, tim ekspor sing kuwat lan berpengalaman 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 127dd4e77ec641018a31176edb411f212 84c28dba24ea3ddb9cf4e8f9a0a79d8 a02e0708ebe95f95d23c0c6d9831062 d2e58c4c98d526967aa57616a575035 6 新建文件夹IMG_20201230_131851 17 UHO5)O8FEW`~1I}L9Y`}XNE 7aaa6afeee72460b638d4cc47414d5f未命名1613964666未命名1613964653 未命名1613964564 未命名1613964624