Filter Produsen Mesin Otomatis Mobil Mesin Filter Mobil Untuk Toyota Lexus Nissan Honda Isuzu Mitsubishi Subaru Hyundai Kia Chevrolet

Katrangan singkat:

Bintang:

Filter aliran dhuwur dirancang kanggo nambah kinerja

Dirancang kanggo minyak sintetis lan konvensional

Media filtrasi premium kanggo nambah kapasitas

Nyedhiyakake filtrasi sing luar biasa

 


Detail Produk

Tag Produk

Barang Filter Produsen Mesin Otomatis Mobil Mesin Filter Mobil Untuk Toyota Lexus Nissan Honda Isuzu Mitsubishi Subaru Hyundai Kia Chevrolet
OE OEM
Kiriman ekspres, udara, segara
Materi Plastik, Kertas, Logam
Conto 1-2 pcs kasedhiya (gratis conto, biaya kurir mbayar pelanggan)
Kaluwihan 1. Kualitas apik banget, Gawe biasa 1 taun utawa 30.000km jaminan.
2. Pangiriman cepet, 15-30 Dina.
3. Gawe saringan minyak, saringan bahan bakar, saringan udara, lsp kanggo mobil uga truk.
4. Rega sing cukup lan kualitas paling apik.
5. Tim profesional
oil filter 26300-02503 (4)
oil filter 26300-02503 (1)

Fitur

Katrangan Produk
FILTER MINYAK - Bagean Pengganti Peralatan Asli, Fit Langsung Supaya kendaraan sampeyan lancar karo Filter Minyak iki. Fitur katup mburi anti-saluran kanggo mbantu nyegah garing. Filter minyak iki disaranake dening Perusahaan Motor Ford kanggo mesin diesel. Filter oli Motorcraft: Kancing minyak otomatis sing tahan lama lan bisa diandel, katup punggung anti-saluran kanggo nyegah hawa garing Dirancang kanggo mesin diesel sing Direkomendasikan dening Perusahaan Motor Ford

 

details of oil filter

Filter minyak Conqi dirancang kanggo nyukupi utawa ngluwihi syarat OEM, lan dites kanthi ketat kanggo efisiensi, kapasitas, lan kekuatan burst. Konstruksi sing awet, media filter aliran dhuwur, lan Garansi Terbatas 1 Tahun nggawe Conqi nyaring pilihan sing paling apik kanggo driver sing duwe kinerja.

Filter Minyak Silver Kinerja Conqi wis dirancang khusus kanggo instalasi profesional lan panyedhiya layanan. Desain aliran sing dhuwur bisa mbantu ningkatake kinerja mesin kanthi nyuda watesan saringan minyak. Filter Minyak Perak Kinerja kita duwe bentuk tabung suling supaya bisa dicopot nganggo kunci penyaring minyak tradisional sing umume kasedhiya kanggo pemasang komersial. Filter minyak Perak Kinerja iki nyedhiyakake filtrasi lan perlindungan mesin sing luar biasa sajrone urip layanane. Direkayasa kanggo nangani kabeh bahan minyak motor sintetis, konvensional lan campuran. Media lipet nyedhiyakake kapasitas dhuwur supaya cocog kanggo interval pangowahan minyak nalika digunakake sesuai karo rekomendasi pabrikan kendaraan bermotor lan motor. Filter Minyak Silver Kinerja Conqi kasedhiya kanggo aplikasi filter minyak jenis tabung lan kartrid.

 

 

Napa Pilih Kita?

1. Apa wae pitakon bakal dijawab sajrone 24 jam, kita nggawe filter minyak / udara / cabini / bahan bakar luwih saka 12 taun.

2. Pemasok profesional filter oli, filter udara, filter kabin lan filter bahan bakar.

3. OEM kasedhiya:
1) Logo utawa kothak warna sing disesuaikan
2) Apa wae ide babagan filter mobil, cukup critakake nomer OEM, kita bisa ngatur lan bisa dadi produksi

4. Kualitas tinggi, rega kompetitif.

5. Layanan sawise adol:
1) Kabeh produk bakal mriksa kualitas ketat ing pabrik sadurunge dikemas, kita wis ngalami tim QC sing tanggung jawab mriksa kualitas sadurunge dikirim.
2) Kabeh produk bakal dikemas sadurunge dikirim.

6. Pangiriman cepet.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 127dd4e77ec641018a31176edb411f212 84c28dba24ea3ddb9cf4e8f9a0a79d8 a02e0708ebe95f95d23c0c6d9831062 d2e58c4c98d526967aa57616a575035 6 新建文件夹IMG_20201230_131851 17 UHO5)O8FEW`~1I}L9Y`}XNE 7aaa6afeee72460b638d4cc47414d5f未命名1613964666未命名1613964653 未命名1613964564 未命名1613964624