AC mobil otomatis filter kabin HEPA karbon kanggo saringan udara mobil

Katrangan singkat:

1. KUALITAS & Dhukungan Dhuwur: saka Pabrik BIG Profesional; Dhukungan teknis profesional; yen sampeyan ora marem, ora bisa mbebayani; Filter udara kanthi kinerja dhuwur

2. FUNGSI: Filter udara sing resik bisa nambah aliran udara lan nyegah rereget lan bledug

3. KOMPATIBILITAS: mangga dipriksa model lan taun saka gambar, Yen sampeyan ora yakin manawa iki barang sing bener kanggo mobil sampeyan, kirim kabeh nomer lan kanthi seneng bakal mriksa sampeyan.

 


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk: Filter Kabin Udara
Nomer OE OEM Efisiensi 99,99%
Werna Ireng MOQ 100 pcs
Jeneng Barang Filter Kabin Udara Conto Kasedhiya
Papan kelairan Hebei, China Merek Filter Conqi
Materi Karbon aktif Sertifikat: ISO9001
Porositas: Jam 5 Partikel penyaring 0,3 mikron yaiku 99,99%
Aplikasi: Copot partikel saka udhara sing mlebu ing kabin.
Disesuaikan: Werna, efisiensi filtrasi, antibakteri, persyaratan filter apa wae.
Rincian pengepakan: Kantong polyethylene individu, karton, utawa miturut sarat pelanggan.
Wektu kiriman: Sajrone 15-30 dina sawise konfirmasi pesen
Activated-Carbon-Air-Filter-87139-0N010-(3)
Activated-Carbon-Air-Filter-87139-0N010-(4)

Fitur

Fitur:Jauhake sampeyan lan kulawarga saka lebu, serbuk sari lan bahan partikel kanthi njaga kualitas udara sing resik ing kendaraan sampeyan. Sampeyan uga bisa ngidini kapasitas aliran dhuwur nalika narik bledug sing apik, ngoptimalake aliran udara ing sistem pemanas lan AC sampeyan.

Lapisan Karbon Aktif: Lapisan areng aktif sing aktif kanthi dhuwur mbantu nyepetake polutan, asap knalpot, lan gas sing mbebayani kanthi efektif, ningkatake kinerja HVAC, nyuda bau basi ing mobil lan njamin hawa sing dihirup seger.

Rekomendasi:Sampeyan disaranake ngganti filter udara kabin saben taun utawa saben 12.000 mil. Sampeyan kudu ngganti saben 5.000 mil sawise nyopir ing wilayah sing reget banget utawa lelungan ing dalan rereget.

Gampang Dipasang:Cocog banget lan butuh kurang saka 10 menit kanggo ngrampungake pangowahan filter. Panah aliran udara sing gampang diwaca luwih gampang kanggo dipasang.

CATHETAN: Sampeyan kudu ngetik taun lan model kendharaan sing sadurunge duwe pesenan supaya ngerti yen cocog karo kendaraan sampeyan.

Details-of-air-conditioning-filter

Dirancang kanthi lapisan areng sing aktif sing ana ing njero bahan filtrasi kanthi cekap mbusak bledug lan bahan padhet, supaya adoh saka interior kendaraan sing ora bisa dihirup. Kajaba iku, tampilake teknologi filter canggih kanggo njaga lingkungan mobil sing luwih sehat.

Asile yaiku swasana kabin sing tetep seger, nyenengake lan sehat kanggo dihirup.

Kendharaan tetep resik lan njaga lingkungan ing mobil sing luwih sehat.

Priksa panggantos saringan udara yen ambu ora enak sing metu saka sistem ventilasi kendaraan.

Priksa panggantos saringan udara yen Sistem pemanas, Ventilasi lan Pendingin Udara (HVAC) kendaraan nuduhake kinerja utawa efisiensi sing kurang apik.

Napa Pilih Kita?

1. Sambutan Manufaktur OEM: Produk, Paket

2. Pesenan conto

3. Kita bakal mangsuli sampeyan babagan pitakon sajrone 24 jam.

4. sawise dikirim, kita bakal nglacak produk kanggo sampeyan saben rong dina, nganti sampeyan entuk produk. Yen sampeyan wis entuk barang, coba coba wenehake tanggapan marang aku. Yen sampeyan duwe pitakon







  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 127dd4e77ec641018a31176edb411f212 84c28dba24ea3ddb9cf4e8f9a0a79d8 a02e0708ebe95f95d23c0c6d9831062 d2e58c4c98d526967aa57616a575035 6 新建文件夹IMG_20201230_131851 17 UHO5)O8FEW`~1I}L9Y`}XNE 7aaa6afeee72460b638d4cc47414d5f未命名1613964666未命名1613964653 未命名1613964564 未命名1613964624