Filter Bahan Bakar

  • auto parts fuel filter 030 115 561AB

    saringan bahan bakar bagean otomatis 030 115 561AB

    100% Filter Minyak Anyar Anyar & Kualitas Tinggi

    Nomer Part Produsen: OC515,030 115 561 AB, 030 115 561 AN

    Model Mobil Fit: VW Golf R32 GTI Kelinci 10-13 1.4L CGGA OC515,030 115 561 AB, 030 115 561 AN

    Yen sampeyan butuh suku cadang mobil liyane, hubungi kami. Pelanggan grosir duwe konsesi rega sing luwih apik.

     

  • Auto Engine Parts 96335719 Fuel Filter For Chevrolet GM DAEWOO Buick excelle Citroen Cruze

    Bagian Mesin Otomatis 96335719 Filter Bahan Bakar Kanggo Chevrolet GM DAEWOO Buick excelle Citroen Cruze

    1. Lindhungi ENGIN sampeyan saka karusakan kanthi nyegah partikel asing tekan injeksi bahan bakar utawa karburator. Dibangun nganggo bahan multi-lapisan sing duwe efisiensi nyaring paling luweh.
    2. Ningkatake PERFORMansi ENGIN nganggo Filter Bahan Bakar Conqi. Filter gas sing mblokir utawa reged bisa nyebabake kesulitan miwiti, gojag-gajeg nalika nyepetake, ekonomi bahan bakar mudhun, lan idling kasar.
    3. HUBUNGAN INLET / OUTLET PRECISE kanggo instalasi tanpa masalah.