bagean enginge grosir muter saringan minyak 26300-02503 kanggo mobil Hyundai

Katrangan singkat:

Fitur:

Kasus baja tugas abot nolak distorsi

O-ring cetakan pra-pelumas nyedhiyakake panyegelan sing unggul babagan saringan umum

Desain Torsi Stopper sing unik nyegah bocor saka torsi

 


Detail Produk

Tag Produk

Jinis  Filter minyak
Ukuran Utas  Ukuran standar
Efisiensi Filtrasi  99,7%
Werna Miturut sarat pelanggan
Materi Logam, Kertas pulp Kayu Filter 100%
Sertifikasi ISO / TS16949
Papan Asal China Daratan
Layanan OEM & ODM
Tetep ing Minyak Suhu Tinggi 135 ° C suwene 198 jam
Kemampuan Pasokan 10000 pcs / Minggu
FOR Port Guangzhou / Ningbo / Shanghai / Qingdao
Jangka Pembayaran TT, Westen Union, Moneygram, L / C, D / A, D / P / Alipay
Wektu Pangiriman Dikirim ing 30 dina sawise mbayar
Pengepakan Kothak RAINBOW / Kothak Netral / Khusus / Warna
1. Kantong plastik + kothak + karton;
2.Box/plastic bag + karton
3. Dadi Customized
oil filter 26300-02503 (4)
oil filter 26300-02503 (1)

Fitur

Direkayasa kanggo nglindhungi proteksi mesin nganti 5.000 mil

96% Efisiensi Multi-Pass lan ngilangi partikel sekecil 20 mikron

Katup punggung anti-saluran kanthi daya retensi sing dhuwur kanggo mbantu nglindhungi mesin nalika wiwitan

Gasket nitril nyedhiyakake segel sing konsisten kanggo nyegah bocor

Tansah mriksa fitment nggunakake Filter Vehicle

details of oil filter

Ana prabédan utama antara saringan umum, saringan minyak umum lan saringan kualitas tinggi sing dibangun kanggo standar peralatan asli sing ketat. Filter umum duwe proyek cet sing apik lan bungkus sing apik, nanging bisa uga ora memenuhi syarat babar pisan pabrikan. Filter oli minyak Conqi First Time Fit® nampilake kasus baja tugas berat kanggo nolak distorsi, media penyaringan lapisan ganda kanggo proteksi mesin maksimal, cincin o sing wis dilumasi, kanggo nyegah bocor, lan katup anti-drainase silikon kanggo nglindhungi mesin nglawan nyandhang rusak ing wiwitan kadhemen. Minangka bonus tambahan, saringan Conqi uga nggunakake desain kasus Torsi Stopper inovatif sing ngalangi ngencengi banget lan nyederhanakake instalasi, fitur sing apik kanggo para pangguna. Filter minyak umum ora murah. Filter minyak Conqi First Time Fit nglindhungi investasi kendaraan larang regane.

 Nalika nerangake saringan minyak, sampeyan ora bisa nindakake luwih becik tinimbang Conqi. Mula, kita dadi salah sawijining pemasok filter minyak OE utama ing donya. Kita nggunakake cara ngerti kelas internasional kanggo ngasilake garis Fit Pertama. Amarga saben filter minyak dilebokake ing proses manufaktur lan pangujian Conqi sing ketat, sampeyan bisa uga yakin manawa cocog karo standar sing cocog kanggo kinerja lan kinerja sing apik.

Kertas filter
■ Filter minyak duwe persyaratan sing luwih dhuwur kanggo kertas saringan tinimbang saringan udara, utamane amarga suhu minyak beda-beda saka 0 nganti 300 derajat.

■ Ing pangowahan suhu sing tajem, konsentrasi minyak uga bakal owah, sing bakal mengaruhi
aliran saringan minyak.
Dering sealing karet
■ Cincin panyegelan saringan minyak berkualitas tinggi digawe saka karet khusus kanggo njamin kebocoran minyak 100%

■ Produk kita nggunakake kertas filter saringan minyak bermutu, sanajan ana ing suhu sithik, nanging uga bisa nyaring kanthi efektif
impurities, nalika njamin aliran sing cukup.

Katup kebanjiran
■ Nalika suhu eksternal mudhun ing nilai tartamtu utawa nalika saringan minyak ngluwihi umur layanan normal, katup kebanjiran bakal mbukak tekanan khusus, saengga minyak sing ora saring bisa langsung mili menyang mesin. Senadyan mangkono, kotoran ing minyak bakal mlebu ing mesin bareng-bareng, nanging karusakane luwih cilik tinimbang karusakan amarga ora ana minyak ing mesin.

■ Katup kebanjiran minangka kunci kanggo nglindhungi mesin nalika darurat

Katup penekanan arus balik
■ Mung kasedhiya ing saringan minyak bermutu.
Nyegah saringan minyak saka garing nalika mesin mati

■ Nalika mesin dipimpin maneh, mesin kasebut langsung ngasilake tekanan lan suplai minyak kanggo ndhuk mesin. (Uga diarani katup balik)

 

Napa Pilih Kita?

1. Kertas Cekap

nglindhungi mesin saka rereged.

 2. Silicon Anti-Drainback

ngalangi wiwitan sing atos amarga minyak sing metu saka mesin nalika kendaraan dipateni.

 3. O-Ring cetakan pra-pelumasan

segel luwih apik tinimbang gasket sing digunakake merek liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 127dd4e77ec641018a31176edb411f212 84c28dba24ea3ddb9cf4e8f9a0a79d8 a02e0708ebe95f95d23c0c6d9831062 d2e58c4c98d526967aa57616a575035 6 新建文件夹IMG_20201230_131851 17 UHO5)O8FEW`~1I}L9Y`}XNE 7aaa6afeee72460b638d4cc47414d5f未命名1613964666未命名1613964653 未命名1613964564 未命名1613964624