Filter Kabin

  • Auto Cabin Air filter MME61701 MZ341012EX MN185231 MR398288 MZ600143 MZ690361 XR398288

    Auto Cabin Air filter MME61701 MZ341012EX MN185231 MR398288 MZ600143 MZ690361 XR398288

    Barang: Filter udara
    OE NO.:MR398288
    Materi: FABRIK ORA WOVEN
    Ukuran: 233 * 231 * 74 mm
    Werna: PUTIH
    Sertifikat: ISO9001: 2015 LAN TS16949
    MOQ: 50 PCS
    Wektu Pangiriman: Sajrone 15 dina sawise nampa setoran.
    Pasar: Amerika Serikat, Timur Tengah, Brasil, Italia, Mesir, Rusia, Pakistan, Asia Tenggara, lsp.

  • 88568-0D520 air conditioner anti dust filter non woven car air conditional filter

    88568-0D520 AC kondhisi anti debu saringan non-anyaman udara kondhisi mobil

    Ukuran Panjang: 214, Jembar: 193.5, Dhuwur: 29
    Cocog / Gawe Mobil: Kanggo mobil Jepang, mobil Korea, mobil Jerman, mobil Amerika lsp.
    Bahan: Wafer
    Jaminan: 60 KMiles
    Sertifikat: ISO9001 / TS16949
    Pengepakan: Kothak netral utawa disesuaikan
    OE: OEM

  • Activated Carbon Air Filter 87139-0N010

    Filter Udara Karbon Aktif 87139-0N010

    Jinis: 87139-0N010 Filter Kabin Udara
    Cocog / Gawe Mobil & No. OEM: OEM Ora.: 87139-0N010
    Ukuran:  Ukuran standar
    Bahan: Kertas filter pulp kayu, poli urethane, karet, wesi lsp.
    Werna: Putih / Ireng
    Jaminan: 10000kms
    Aplikasi: Mesin Truk / Mesin Otomatis / Mesin Excavator / Mesin Industri

  • Auto car air conditioner active carbon HEPA cabin filter for car air filter

    AC mobil otomatis filter kabin HEPA karbon kanggo saringan udara mobil

    1. KUALITAS & Dhukungan Dhuwur: saka Pabrik BIG Profesional; Dhukungan teknis profesional; yen sampeyan ora marem, ora bisa mbebayani; Filter udara kanthi kinerja dhuwur

    2. FUNGSI: Filter udara sing resik bisa nambah aliran udara lan nyegah rereget lan bledug

    3. KOMPATIBILITAS: mangga dipriksa model lan taun saka gambar, Yen sampeyan ora yakin manawa iki barang sing bener kanggo mobil sampeyan, kirim kabeh nomer lan kanthi seneng bakal mriksa sampeyan.