Harga pabrik rega murah murah Filter udara 2D0129620 A0030947504

Katrangan singkat:

1. Efisiensi pamisahan rereget paling optimal

2. Kertas timbul khusus kanggo stabilitas lipet sing apik

3. Nyaring partikel sing mbebayani kayata bledug, serbuk sari, pasir, jelaga utawa malah tetes banyu sing metu saka udara asupan

4. Nyuda gangguan asupan


Detail Produk

Tag Produk

barang Filter Udhara
Ukurane 317 * 279 * 80 mm
Materi Kertas Filter, pu
Werna kuning
MOQ 50 pcs
Sertifikat ISO9001: 2015
Wektu Pangiriman Sajrone 15 dina sawise nampa setoran.
Pasar Amerika Serikat, Timur Tengah, Brasil, Rusia, Italia, Mesir, Pakistan, Asia Tenggara, lsp.
air filter 2D0129620   A0030947504 (1)
air filter 2D0129620   A0030947504 (7)

Fitur

Conqi nawakake Peralatan Asli lan Profesional, Filter Udara Aftermarket premium kanggo nglindhungi mesin saka kontaminan sing bisa ngrusak. Dheweke uga mbantu nglindhungi sampeyan lan penumpang saka polutan sing mbebayani sing bisa mlebu ing sistem ventilasi kendaraan sampeyan. Kita ngatasi kerja keras supaya sampeyan lan penumpang bisa ambegan gampang.

1. Nambah kinerja lan efisiensi mesin kanggo nambah umure

2. Kapabilitas saringan, efisiensi, lan manajemen filter sing apik banget kanggo kinerja sing unggul

3. Ndhukung udhara sing paling resik kanthi watesan udara sing paling sithik menyang mesin kanggo kinerja sing luwih apik

4. Dilengkapi segel sing kenceng supaya hawa sing ora saringan mlebu ing ruangan pembakaran

NAMBAH KINERJA kanthi ngganti saringan udara kendharaan paling ora saben 12.000 mil kanggo memastikan mesin kendharaan duwe aliran udara sing bersih lan efisien sing dibutuhake kanggo percepatan cepet & tenaga jangka panjang.

Nyingkiri PAKAIAN MESIN ING TINGKAT disebabake panyaring asupan udara kotor sing bisa ngidini partikel sing rusak mlebu mesin.

details of air filter

Nyedhiyakake 2X proteksi mesin

Filter udara sing resik bisa nambah aliran udara lan nyegah rereget lan bledug saka mesin

Petunjuk lan ilustrasi ing paket nyedhiyakake instruksi instalasi sing jelas

Tututi interval pangowahan sing disaranake kaya sing kacathet ing manual pamilik kendaraan sampeyan

Interval pangowahan 12.000 mil mbantu nyegah nyepetake akselerasi lan tenaga jaran nalika mbantu nambah kinerja sakabèhé

Nyaring kanthi efisien ing sanjabane udhara

Tahan rusak saka minyak lan kelembapan

Gampang dipasang

Garansi 12 wulan

Bukti bocor. Segel poliuretan sing bocor, luwih kuwat tinimbang segel plastisol

Efisiensi pamisahan rereget paling luweh

Kertas timbul khusus kanggo stabilitas lipatan sing apik

Nyaring partikel sing mbebayani kayata bledug, serbuk sari, pasir, jelaga utawa uga tetes banyu saka udhara asupan

Nyuda gangguan asupan

Napa Pilih Kita?

1. Kita bakal nyoba item sadurunge dikirim, priksa manawa bisa sukses.

2. Kita profesional ing bagean otomotif, wis kerja udakara 15 taun suwene.

3. Yen ana masalah karo bagean utawa masalah istilah pembayaran liyane, pls hubungi kita. Kita bakal ngrampungake kanggo sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 127dd4e77ec641018a31176edb411f212 84c28dba24ea3ddb9cf4e8f9a0a79d8 a02e0708ebe95f95d23c0c6d9831062 d2e58c4c98d526967aa57616a575035 6 新建文件夹IMG_20201230_131851 17 UHO5)O8FEW`~1I}L9Y`}XNE 7aaa6afeee72460b638d4cc47414d5f未命名1613964666未命名1613964653 未命名1613964564 未命名1613964624