OEM bagean otomatis cetakan asupan cetakan baja 178010D020

Katrangan singkat:

 Fitur:
1. Kanggo ngilangi bledug lan partikel liyane
2. Adaptasi kertas filter pulp kayu 100% kinerja dhuwur
3. Efisiensi filtrasi luwih saka 99,97%
3. Standar dhuwur saka bahan kelas siji khusus kanggo aplikasi kanggo Amerika, Eropa, Australia, Asia Tenggara, India, Timur Tengah lan Afrika.

 


Detail Produk

Tag Produk

OE Ora.: 178010D020
Jeneng: Filter Udara Mobil
Ukuran: L290mm W: 150mm H: 51mm
Bahan: PAPER FILTER sing ora dirajut / PP / PU / FILTER
Werna: Werna kuning utawa liyane
Bobot: 200G
Packing: PP Bag + Kothak cilik, banjur karton
OEM & ODM Nggih
air filter 178010D020 (3)
air filter 178010D020 (2)

Fitur

Kauntungan

1. kertas kain kualitas dhuwur nggawa kinerja anti-asor sing apik.

2. Filter Teknologi Glue String nahan lipatan supaya bisa njaga jarak

3. Efisiensi tinggi lan resistensi rendah

4. Ukuran sing tepat bisa gampang dipasang.

5. ayu lan praktis.

details of air filter

1.COMPATIBLE karo Toyota Corolla 1.8L 2003-2008, Matrix 1.8L 2003-2008, 86 2.0L 2017-2020 | Pontiac Vibe 1.8L 2003-2008 | Scion tC 2.4L 2008-2010, FR-S 2.0L 2013-2016 | Subaru BRZ 2.0L 2013-2020

GANTI ACDELCO A2036C, FRAM CA9482, GM 88969107, PUROLATOR A25463, SUBARU 16546-JB000, TOYOTA 17801-0D020, 17801-22020, SU003-00319, WIX 46834

2. NINGKATKAN PRESTASI kanthi ngganti saringan udara kendharaan paling ora saben 12.000 mil (utawa kaya sing disaranake ing manual pamilik mobil sampeyan); kanggo mesthekake mesin kendaraan sampeyan duwe aliran udara sing resik lan efisien sing dibutuhake kanggo nyepetake lan nyepetake daya.

3. NGGUNAKAN PAKAI ENGIN sing NINGKAT disebabake panyaring asupan udara kotor sing bisa ngidini partikel sing rusak mlebu mesin.

4. FITORY FIT INSTALASI Gampang.


Katrangan Produk

  • 1. Perlindhungan Mesin Superior lan Kinerja Mesin Enhanced kanthi udhara luwih resik nganti 99% sadurunge mili menyang mesin mobil.
  • 2. Media saringan udara berkapasitas dhuwur kanggo ngilangi partikel udara sing mbebayani kayata bledug, serbuk sari, lan lebu liyane nalika nyedhiyakake aliran udara, aliran udara sing ora matesi, kanggo njamin kinerja mesin sing optimal sing bisa nambah jarak tempuhe saben galon.
  • 3. Kompatibel karo Lotus Elise, Pontiac Vibe, Scion FR-S, tC, Toyota 86, Corolla, Matrix. Dirancang kanthi tepat, direkayasa, lan dites kanggo ketemu lan ngluwihi kabeh MOTOR UMUM, SCION, TOYOTA OE syarat filter udara.
  • 4. Filter udara Premium Guard cocog banget ing njero omah kaya desain OE
  • 5. Ngganti MOTOR UMUM 88969107, 88969108, SCION SU00300319, 16546-JB000, TOYOTA 17801-0D020, 17801-22020, Filter Udara 17801-YZZ03. Tansah mriksa fitment nggunakake Filter Vehicle

6. Efisiensi nggambarake volume rereget lan polutan sing saring udara ngalangi ora bisa mlebu mesin. Filter udara mesin Conqi kanthi efisiensi dhuwur bisa ngrebut nganti 99 persen * rereget / polutan sajrone filter.

7. Watesan aliran udara ngukur aliran udara sing ngliwati filter mobil menyang mesin. Filter udara otomotif kita dirancang kanggo nggedhekake aliran udara resik menyang mesin kendharaan, nambah tenaga lan kinerja.

8. Kapasitas tahan debu nuduhake jumlah (bobot) polutan udara sing dijupuk sajrone filter udara otomatis. Kabeh saringan udara Conqi nduweni kapasitas nyepetake debu kanggo umur dawa lan kinerja sing luar biasa.

Napa Pilih Kita?

Keuntungan Akeh Filter Udara Conqi

Ekonomi Bahan Bakar Peningkatan

Kanthi filter udara kanthi performa tinggi, sampeyan bakal nemu pembakaran bahan bakar optimal lan pembakaran mesin sing luwih apik, kanggo ningkatake ekonomi bahan bakar kendaraan sampeyan.

 Kinerja Dhuwur

Filter udara otomotif Conqi ngoptimalake aliran udara sing resik menyang mesin kanggo kinerja mesin lan tenaga sing luwih apik.

 Instalasi Gampang

Diproduksi kanggo memenuhi utawa ngluwihi persyaratan OEM (Produsen Peralatan Asli), kita menehi pasokan sing padha karo filter asli. OEM fitment mesthekake gampang instalasi filter udara kanthi otomatis saben-saben.

 Nilai sing Mengesankan

Nggabungake rega terjangkau, langsung menyang konsumen lan standar kualitas paling dhuwur, filter udara mesin kasebut ngasilake regane larang banget karo proteksi lan kinerja sing unggul.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 127dd4e77ec641018a31176edb411f212 84c28dba24ea3ddb9cf4e8f9a0a79d8 a02e0708ebe95f95d23c0c6d9831062 d2e58c4c98d526967aa57616a575035 6 新建文件夹IMG_20201230_131851 17 UHO5)O8FEW`~1I}L9Y`}XNE 7aaa6afeee72460b638d4cc47414d5f未命名1613964666未命名1613964653 未命名1613964564 未命名1613964624