Filter Udara Mobil Kanggo OEM NO.1500A023 1444RU

Katrangan singkat:

Peningkatan Kinerja:

- Filter udara reged ora bakal ngidini udhara padha menyang mesin kaya sing resik.

- Mesin sing matesi udhara bakal ngalami ilang kinerja lan ngonsumsi luwih akeh bahan bakar.

- Partikel bledug utawa pasir sing cilik bisa nyebabake kerusakan bagean internal kayata piston lan silinder.

- Ngganti saringan udara kanthi teratur minangka cara sing murah kanggo nambah umur mesin.

 


Detail Produk

Tag Produk

Jinis: Filter Udhara
Bahan: Kain Lingkungan PP / PU + Non Woven
Werna: putih; ireng utawa bisa disesuaikan
UKURAN Dawane: 268, Jembar: 184.5, Dhuwur: 54
Diskrip: 1,100% Tanpa tenunan
2. Efisiensi filtrasi luwih saka 99%.
Papan Asal Hebei, China (daratan)
Kemampuan Pasokan 50000 pcs / wulan
Sertifikasi Perusahaan ISO / TS16949; ISO9001: 2000
Kustomisasi Desain, persyaratan & logo Pelanggan disambut.
air filter
air filter(4)

Fitur

Kinerja & Efisiensi Luwih Apik:

Panliten nuduhake manawa ekonomi bahan bakar bisa ditambah 14% kanthi filter udara sing bersih.

Filter udara Conqi nambah kualitas lan jumlahe udara resik sing mlebu ing mesin, iki nambah kinerja lan efisiensi mesin.

 

Perlindhungan Mesin Superior lan Kinerja Mesin Enhanced kanthi udhara luwih resik nganti 99% sadurunge mili menyang mesin mobil.

Media saringan udara berkapasitas tinggi kanggo ngilangake partikel udara sing mbebayani kayata bledug, serbuk sari, lan lebu liyane nalika nyedhiyakake aliran udara sing gedhe, aliran udara sing ora matesi, kanggo njamin kinerja mesin sing optimal sing bisa nambah jarak kendaraan saben galon.

Kompatibel karo Mitsubishi ASX, Lancer, Outlander, Outlander Sport, RVR. Dirancang kanthi tepat, direkayasa, lan dites kanggo memenuhi lan ngluwihi kabeh syarat filter udara MITSUBISHI OE.

Filter udara Conqi pas banget ing njero omah kaya desain OE

Tansah mriksa fitment nggunakake Filter Vehicle

Akeh Kauntungan saka Conqi Saringan Udara

Ekonomi Bahan Bakar Peningkatan

Kanthi filter udara kanthi performa tinggi, sampeyan bakal nemu pembakaran bahan bakar optimal lan pembakaran mesin sing luwih apik, kanggo ningkatake ekonomi bahan bakar kendaraan sampeyan.

 Kinerja Dhuwur

Filter udara otomotif Premium Guard ngoptimalake aliran udara sing resik menyang mesin kanggo kinerja mesin lan tenaga sing luwih apik.

 Instalasi Gampang

Diproduksi kanggo memenuhi utawa ngluwihi persyaratan OEM (Produsen Peralatan Asli), kita menehi pasokan sing padha karo filter asli. OEM fitment mesthekake gampang instalasi filter udara kanthi otomatis saben-saben.

 Nilai sing Mengesankan

Nggabungake rega terjangkau, langsung menyang konsumen lan standar kualitas paling dhuwur, filter udara mesin kasebut ngasilake regane larang banget karo proteksi lan kinerja sing unggul.

* Kahanan tartamtu bisa nyebabake urip filter udara. Bisa nyebabake panggantos sing luwih kerep kalebu:

 Kahanan nyopir

Dalan bledug

Iklim asor

Dalan sing rame lan wilayah sing akeh lalu lintas

details of air filter PP

Indikator Umum Wayahe Ngganti Filter Udara Mesin Sampeyan

Lampu Mesin urip: Akeh mobil sing dilengkapi sensor aliran udara sing mateni lampu mesin.

Inspeksi Visual: Filter udara otomotif Conqi putih dadi sampeyan bisa ngerteni manawa reget kasebut. Priksa lapisan njaba lan njero kertas filter kanggo bledug lan lebu.

Ekonomi Bahan Bakar Nyuda:Nalika mesin entuk kurang oksigen, bahan bakar luwih akeh. Yen sampeyan ngelingi ekonomi bahan bakar mudhun, sampeyan bisa uga kudu ngganti saringan udara.

Kesalahan Mesin:Pasokan udara sing diwatesi ngasilake bahan bakar sing ora ngobong ing mesin minangka residu soot. Soot nglumpukake ing busi, sing bisa nyebabake mesin kasebut murub.

Kuda Cepet:Ngganti filter udara bisa nambah akselerasi utawa tenaga jaran. Yen mobil sampeyan ora nanggapi kanthi apik utawa gojlok nalika sampeyan mlaku ing akselerator, mesin bisa uga ora bisa nampa udhara sing kudu ditindakake.

Kumelun Black Black utawa Flames:Pasokan udara sing kurang bisa nyebabake bahan bakar ora kobong kabeh sak siklus pembakaran. Bahan bakar sing ora ngobong metu saka mobil liwat pipa knalpot, bisa uga nyebabake kebul utawa kobongan.

Napa Pilih Kita?

1. Fokus ing produksi saringan mobil sing kompetitif kanggo para klien supaya bisa ketemu pasar, menehi kawruh profesional babagan produksi produk.

2. Pengalaman kaya ngekspor saringan mobil lan busi menyang Eropa, Amerika Serikat, Rusia, Meksiko, Amerika Utara, Asia Tenggara, lan negara liyane, kita ngerti babagan pasar lokal lan reresik bea cukai lan bisa menehi saran ngimpor.

3. Jaminan perdagangan supaya bisa dipercaya, banjur entuk kahanan win-win.








  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 127dd4e77ec641018a31176edb411f212 84c28dba24ea3ddb9cf4e8f9a0a79d8 a02e0708ebe95f95d23c0c6d9831062 d2e58c4c98d526967aa57616a575035 6 新建文件夹IMG_20201230_131851 17 UHO5)O8FEW`~1I}L9Y`}XNE 7aaa6afeee72460b638d4cc47414d5f未命名1613964666未命名1613964653 未命名1613964564 未命名1613964624